post

Utvidet trenerteam til høsten

Kategori

Aktuelt Forside

Sist endret: 2 juni 2022


Hammer Turn satser sterkt på å bygge kvalitet og kompetanse i klubben og har den siste tiden gjort flere konkrete tiltak for å bygge klubben videre. Ny daglig leder fra høsten 2021 har siden han begynte i Hammer turn, sikret klubben en sportslig leder gjennom Mia Malmer som nå skal jobbe fulltid i klubben. David har vist klubben at han er et ja-menneske som kan bidra til å bygge klubben videre.

Vi er stolte over å ha egne hovedtrenere for alle våre grener der vi i flere grener har fulltidsansatte trenere: Damla Koce er hovedtrener for RG og Vitalijs Arsuns er hovedtrener for turn menn hvor begge har mange års erfaring innenfor sine grener.

Det siste året har det skjedd mye. Det har blitt utviklet en egen videobank for alle våre trenere på bredde som skal bidra i deres øktplanlegging og kompetanse. Vi holder egne workshops for å utvikle våre trenere og leier inn ulike kursholdere til klubben for å styrke sikkerhet og kvalitet i treningen. Det er blitt lansert en sportslig plan og klubbhåndbok som skal bidra til tydelighet, åpenhet og kontinuitet.

For å toppe det hele har vi gleden av å informere våre medlemmer om at vi har utvidet vårt trenerteam med to nye fulltidsansatte trenere, Zeljko Djordevic og Felicia Ronodihardjo. Vi ønsker å bygge et fellesskap og et sterk trenerteam som sammen kan bidra til kvalitet i treningene.

Felicia er 36 år gammel og har gode erfaringer som trener i Nøtterøy det siste året. Før hun ble trener her i Norge jobbet hun som trener i Nederland, der hun blant annet har vært landslagstrener for junior menn. Hun har også vært innom en kjent klubb i Nederland som heter Bato Haarlem Gymnastics der hun var trener for et ungt jentelag en periode. Hun kjenner til begge både MAG og WAG, men er spesialisert som trener for MAG. På den korte tiden hun har vært trener i Norge har hun allerede hatt gymnaster i norgestoppen på juniornivå. Vi vet Felicia kan bidra med mye bra i begge grener og til klubben som helhet, vi gleder oss til å ha flere trenere i aksjon til høsten.

Zeljko Djordjevic er 38 år gammel, han her selv vært aktiv utøver på høyt nivå. Han har jobbet i Norge siden 2019 og mestrer allerede språket godt. Som aktiv utøver har han vært en del av junior landslaget til Serbia, tidligere Jugoslavia og kandidat til OL. Zeljko har arbeidserfaring som lærer, han har jobbet i ulike gymnastikkforeninger i Serbia som hovedtrener og sportsdirektør.  Der han han hatt både gymnaster på nasjonalt høyt nivå i både MAG og WAG. Han har også vært trener på høyt nivå innenfor trampoline og har erfaring innen troppsgymnastikk! De siste årene har han jobbet som trener for turn kvinner i Nedre Glomma og Nøtterøy.


Hammer Turn

Administrasjonen