post

Praktisk info

Prøvetrening:

Det er mye spørsmål om mulighet for prøvetrening, men dette har vi dessverre ikke mulighet til å tilby da etterspørselen er stor og vi ikke har kapasitet på treningene. Dette også av praktiske og sikkerhetsmessige årsaker. Man må derfor melde seg inn i Hammer Turn for å kunne trene hos oss.

Påmelding:

Hos oss er det forhåndspåmelding via Min side på NIF sine sider: her oppretter du selv en bruker om du ikke allerede har en fra før. Treningsavgiften må betales omgående, visst ikke risikerer man å miste plassen sin på partiet.

Faktura:

Faktura vil bli sendt på brukerprofilen på Min side på NIF og betales der. Medlemskontingenten på kr. 300,- kommer i tillegg. Med medlemskontingenten er medlemmet forsikret på trening dersom noe skulle skje og alle som skal trene med oss må derfor betale denne i forkant. Retningslinjer knyttet til avgift og kontingent kan dere lese mer om her.

Treningsklær:

Det er ingen krav til spesifikt treningstøy hos oss, men vi anbefaler å ha turnsko eller antiskli-sokker. Anbefaler også tettsittende klær og at klokker, ørepynt, smykker, armbånd o.l. tas av før treningen. Barn med langt hår bør ha hårstrikk. Drikkeflaske kan også være lurt å ha med seg.

Parkering og oppmøte:

På grunn av lite parkeringsplasser i nærheten av Kjennhallen anbefaler vi å parkere på Metro-senteret. Her kan man stå opp mot tre timer mot parkeringsavgift.

Mens barnet turner:

Vi ber om at barna tar av seg yttertøy i garderoben og at foreldre og barn venter her til trenere kommer og henter dem. Barna går på turn alene slik at treneren får deres fulle oppmerksomhet. Ved inngangspartiet er det et kafeområde og vi ber om at foreldrene venter her. Vi ber om at foreldre ikke sitter i gangen eller i garderoben. Treneren kommer med barnet til kafeområdet hvis de er lei seg eller har slått seg.

Kjennhallen:

Ikke alle er kjent i Kjennhallen og det kan derfor være vanskelig å finne fram til treningen første gang. Her har vi prøvd å forklare det enkelt(Illustrasjon av Kjennhallen(pdf):

  • Inn hovedinngangen så kommer du til kafeområdet hvor du finner tilsynsvakta, han/hun kan også være behjelpelig med å finne fram.
  • For å komme til garderobene følger du gangen nedover. Hammer Turn har de to nederste garderobene til disposisjon. Garderobene er ikke kjønnsinndelt.

Spond:

Vi i Hammer Turn benytter aktivt Spond som medlemsportal og mye relevant info vil komme her både knyttet til treningstider, arrangementer og annen relevant info. Vi anbefaler derfor alle våre medlemmer til å laste ned denne appen ved oppstart.

Dugnadsarbeid:

Som mange andre idrettsklubber i Norge er vi avhengige av dugnad og god dugnadsånd for å få driften i Hammer Turn til å gå rundt. Vi håper derfor dere foreldre stiller opp på dugnader for å skape et godt fellesskap og aktivitetstilbud i klubben. Dugnader hos oss vil være en gang i semesteret per barn og vil være dugnad som tilsynsvakt, kafevakt, vakt til arrangementer og loddsalg. Det er mulig å kjøpe seg fri fra dugnadsarbeid. Du kan lese mer om dugnad og retningslinjer her. Våre egne retningslinjer kan du finne her.

Turnparade:

Hver sesongslutt til sommer og jul arrangerer Hammer Turn Turnparade hvor barna får vise frem hva de har lært i løpet av semesteret. Dette er et flott og populært arrangement som vi anbefaler alle å delta på! Datoer her vil bli fastsatt i løpet av semesteret. Eventuelle spørsmål rundt Turnparaden kan rettes til trenerne på partiet.

Hammer Turn er en klubb som hører til i Kjenn-hallen i Lørenskog kommune.

Medlemmet er forsikret på trening gjennom sitt medlemskap.

Vi har ca. 1200 medlemmer

Påmeldingsskjema for Hammer Turn

Klubben er i en overgangsfase til nytt medlemssystem. Ikke alle funksjoner er ferdig, blant dem er funksjonalitet for påmelding. Dette er planlagt ferdig innen utgangen av sommeren.

Imellomtiden har vi utviklet en midlertidig løsning som gjør det mulig å ta imot påmeldinger. Dataene som blir registrert her, vil bli flyttet til løsningen og ikke noe du som medlem behøver å tenke på.