post

INFORMASJON VED PÅMELDING

Prøvetrening:

Det er mye spørsmål om mulighet for prøvetrening, men dette har vi dessverre ikke mulighet til å tilby da etterspørselen er stor og vi ikke har kapasitet på treningene. Dette også av praktiske og sikkerhetsmessige årsaker. Man må derfor melde seg inn i Hammer Turn for å kunne trene hos oss.

 

Påmelding:

Påmelding gjøres ved å logge inn eller registrere bruker via imsapp.nif.no. Her vil dere finne aktuelle parti for deres barn basert på barnets alder, og ledige plasser på de aktuelle partiene.

 

Dere har anledning til å sette dere opp på venteliste på ønsket parti, og så vil dere bli informert pr mail når dere får ledig plass på ønsket parti.

 

Faktura:

Faktura vil bli sendt til den registrerte e-postadressen, og finnes i fakturaoversikten i IMS. Medlemskontingenten på kr. 300,-.

 

Medlemskapet er nødvendig for å være forsikret på trening dersom noe skulle skje og alle som skal trene med oss må derfor betale denne i forkant. Retningslinjer knyttet til avgift og kontingent kan dere lese mer om her.

 

Faktura for treningsavgiften vil komme like etter semesteroppstart, med forfall 30 dager etter oppstart.

 

Spond:

Vi i Hammer Turn benytter aktivt Spond til innkalling til treninger og mye relevant info vil komme her både knyttet til treningstider, arrangementer og annen relevant info. Vi anbefaler derfor alle våre medlemmer til å laste ned denne appen ved oppstart.

 

Treningsklær:

Det er ingen krav til spesifikt treningstøy hos oss, men vi anbefaler å ha turnsko eller antiskli-sokker. Anbefaler også tettsittende klær og at klokker, ørepynt, smykker, armbånd o.l. tas av før treningen. Barn med langt hår bør ha hårstrikk. Drikkeflaske kan også være lurt å ha med seg.

 

For kjøp av treningsklær i egen fane på nettsiden.

 

Parkering og oppmøte:

På grunn av lite parkeringsplasser i nærheten av Kjennhallen anbefaler vi å parkere på Metro-senteret. Her kan man stå opp mot tre timer mot parkeringsavgift.

Mens barnet turner:

Vi ber om at barna tar av seg yttertøy i garderoben og at foreldre og barn venter her til trenere kommer og henter dem. Barna går på turn alene slik at treneren får deres fulle oppmerksomhet.

 

Kjennhallen:

Ikke alle er kjent i Kjennhallen og det kan derfor være vanskelig å finne fram til treningen første gang. Her har vi prøvd å forklare det enkelt(Illustrasjon av Kjennhallen(pdf):

  • Inn hovedinngangen så kommer du til kafeområdet hvor du finner tilsynsvakta, han/hun kan også være behjelpelig med å finne fram.
  • For å komme til garderobene følger du gangen nedover. Hammer Turn har de to nederste garderobene til disposisjon. Garderobene er kjønnsinndelt.

 

Dugnadsarbeid:

Som mange andre idrettsklubber i Norge er vi avhengige av dugnad og god dugnadsånd for å få driften i Hammer Turn til å gå rundt. Vi håper derfor dere foreldre stiller opp på dugnader for å skape et godt fellesskap og aktivitetstilbud i klubben. Dugnader hos oss vil være en gang i semesteret per barn og vil være dugnad som tilsynsvakt, vakt til arrangementer og loddsalg. Det er mulig å kjøpe seg fri fra dugnadsarbeid. Du kan lese mer om dugnad og retningslinjer her. Våre egne retningslinjer kan du finne her.

Turnparade:

Hver sesongslutt til sommer og jul arrangerer Hammer Turn Turnparade hvor barna får vise frem hva de har lært i løpet av semesteret. Dette er et flott og populært arrangement som vi anbefaler alle å delta på! Datoer her vil bli fastsatt i løpet av semesteret. Eventuelle spørsmål rundt Turnparaden kan rettes til trenerne på partiet.

 

Hammer Turn er en klubb som hører til i Kjenn-hallen i Lørenskog kommune.

Medlemmet er forsikret på trening gjennom sitt medlemskap.

Vi har ca. 1200 medlemmer

Påmeldingsskjema for Hammer Turn

Klubben er i en overgangsfase til nytt medlemssystem. Ikke alle funksjoner er ferdig, blant dem er funksjonalitet for påmelding. Dette er planlagt ferdig innen utgangen av sommeren.

Imellomtiden har vi utviklet en midlertidig løsning som gjør det mulig å ta imot påmeldinger. Dataene som blir registrert her, vil bli flyttet til løsningen og ikke noe du som medlem behøver å tenke på.