post

Breddepartier

Det er to semester per kalenderår for våre Breddepartier. Disse starter opp tidlig i februar og september. Det er ikke trening i skoleferiene. Alle gruppene deltar to ganger i året på oppvisninger, som vi liker å kalle for turnparaden. Dette er store arrangementer som er veldig populære hvor alle gymnastene i klubben får vist frem hva de har lært gjennom semesteret!

Turnaktiviteter for barn skal være allsidig, morsomt, utfordrende, spennende og utviklende. Breddepartiene våre følger opplegg basert på klubbens sportslige plan som du kan lese herRetningslinjer.

Vi har partier for alle fra to år til egne partier for voksenturn. De som er to år kan frem til fire år melde seg på foreldre og barn partiene våre. Deretter er det mulig å være med på ulike grupper som baserer seg på alder. Allerede fra 6 års alder har man mulighet til å begynne på rytmisk gymnastikk som er en vakker idrett. Fra man er syv år har man mulighet til å melde seg på det populære parkour tilbudet vårt. Etter dette har man fra 8 års alder mulighet til å velge en av de spesialiserte breddepartiene våre som trener to dager i uken. Her kan man selv velge om man vil trene troppsgymnastikk eller apparatturn frem til 12 år. For alle klubbens gymnaster mellom 12-17 år har vi grupper der man får prøve litt av alle grener der vi utfordrer gymnastene på deres eget ferdighetsnivå.

De fleste av breddepartiene våre er baserer seg alder, så er man usikker på hvor man skal melde seg på er det et fint utgangspunkt å gå etter!