post

Nordisk Mesterskap i RG

Kategori

Aktuelt Forside

Sist endret: 9 mai 2022


Denne helgen har Hammer turn gymnast Hannah (15) representert Norge i nordisk mesterskap i Uppsala, Sverige. Hannah ble i 2021 norgesmester i de individuelle redskapene ball og vimpel, og var på lanslaget for første gang i 2020. Dette er andre gang hun representerer Norge i nordisk. Vi er også stolte over å ha Maya (14) og Lydia (14) i utviklingsgruppen til landslaget.

Det har vært en spennende helg i Uppsala. Sammenlagt endte Hanna på 5 .plass og kvalifiserte seg til tre individuelle redskapsfinaler på søndagen. Resultatene kan både gymnaster, trenere og Hammer turn være stolte over. Treneren hennes Damla Koce synes resultatene var meget gode og var veldig fornøyd med at Hannah kvalifiserte til finaler. Damla ser stort at Hannah er motivert og gleder seg til å jobbe videre mot nye konkurranser med både Hannah og våre andre RG-gymnaster.

Hannah selv forteller om en spennende og travel helg som begynte med en god podietrening på fredag der hun følte seg klar til konkurranse. Lørdag ble en godt gjennomført konkurransedag med kun små feil i ring, ball og vimpel, noe som kvalifiserte til hele tre finaler!

De norske jentene gjorde en super jobb i lagkonkurransen og fikk sølv etter Finland. Hannah selv fikk en 5. plass i mangekampen med sterke konkurrenter og tre 4. plasser i finalene på søndag. Vi som klubb er utrolig stolte over hva Hannah har fått til denne helgen og gleder oss til å følge henne videre.

Hannah Haug og trener Silje Bogtveit

Hammer Turn

Administrasjonen