post

RG FOR ALLE

Kategori

Forside

Sist endret: 19 juni 2024


Rytmisk gymnastikk er en estetisk idrett som bruker musikk og koreografi i alle sine program enten som individuelle gymnaster eller i tropp. Bevegelighet og rytme i utførelse av hopp, rotasjoner, balanse og akrobatiske elementer er grenens identitet i samspillet med et av de fem redskapene – ring, ball, køller, bånd og tau.
(NGTF)

RG FOR ALLE

Hammer Turn starter denne høsten opp egne RG FOR ALLE-grupper.

Fokuset vil være på redskapsbasis og innlæring av rekruttprogrammer. Gjennom året vil det være mulig å melde seg på ulike oppvisninger med programmene de har lært.

Mer informasjon om programmene finner du her.

Med det nye RG FOR ALLE-konseptet ønsker vi å tilby målrettet trening i RG, der alle deltakerne alltid vet hva de jobber med gjennom programmene de lærer. Dette gjør det enkelt å jobbe på sitt eget nivå.

Samtidig som vi starter med RG FOR ALLE, begynner vi også med et eget parti hver torsdag der barna lærer ulike koreografier til utforskende musikk. Dette vil være nyttig både for oppvisninger og RG FOR ALLE-treningen. DANS FOR ALLE fokuserer gjennom semesteret på show og innlæring av kreative og morsomme koreografier laget i klubben.

Synes du dette høres spennende ut? Du finner mer informasjon om treningstider her.

Her kan du se eksempel på en koreografi laget i klubben

Hammer Turn

Administrasjonen