post

Trenere søkes!

Kategori

Aktuelt

Sist endret: 25 oktober 2021


Hammer Turn søker nye trenere til breddepartier!

Hammer Turn

Hammer Turn har tilhørighet i Kjenn-hallen som er en ny turnhall fra 2016, i Lørenskog kommune. Vi har rundt 1100 medlemmer innen bredde, troppsgymnastikk, parkour og rytmisk gymnastikk. Vi har alt fra barn i 2 års alder til egne partier for voksne. Vi ønsker å skape gode aktivitetstilbud for alle våre medlemmer, grunnlaget legges i gymnastikk og turn.

 

Trenermiljø

I Hammer turn har vi tre trenere som fulltidsansatte, 25 som timesansatte i tillegg til en sportslig leder og daglig leder. Hver gren har en ansvarlig hovedtrener og hovedtrenere organisert til de ulike partiene.


Hva kan vi tilby trenerne?

Som trener hos oss vil du få mulighet til å utvikle deg både intern og eksternt. Vi oppmuntrer alle våre trenere til å dra på kurs og skaper muligheter for erfaringsdeling og læring i egen klubb.

 

Hva ser vi etter?

Hammer Turn ønsker å finne faste pålitelige trenere til våre mange breddepartier. Hos oss er det mange muligheter, både for den som kan jobbe mye og for den som kun kan noen timer i uken. Vi søker deg som liker å jobbe med barn, er glad i idrett og ønsker å gi barn gode opplevelser med gymnastikk og turn. Det er fint med bakgrunn innen gymnastikk eller turn, men det viktigste er at man er lærevillig, kreativ og glad i barn. Vi ønsker å gi våre partier varierte, kreative og morsomme timer der vi skaper et motiverende læringsmiljø.

 

Er du interessert?

Hvis dette virker interessant og du tenker du er rett person for jobben, ta kontakt med vår daglig leder David Karlsson på administrasjon@hammerturn.no. Spørsmål kan også sendes til Mia Malmer på sportsligleder@hammerturn.no.


Hammer Turn

Administrasjonen