Velkommen til turnparade 08. Juni

Turnparaden er en lang tradisjon i Hammer turn med oppvisning for foreldrene. Her får barna endelig vise hva de har jobbet med på trening. De forbereder seg lenge til turnparaden og det pleier å være skikkelig stas å vise frem hva de har øvd på. Våre konkurransepartier vil også vise seg frem gjennom ulike deler av paraden, det er bare å glede seg! 

Anbefaler og unngå parkering ved Kjennhallen da det er begrenset med plasser og stor pågang mellom puljene.

Alle gymnaster kan gå direkte til flerbrukshallen for å møte treneren sin (innerste hallen i turn-bygget).

Både foreldre, besteforeldre må gjerne komme for å se på. Det er egne plasser nede i hallen til barnevogner og eldre.

Vi har gleden av å kunne invitere alle til Hammer Turn sin SommerCamp. Alle kan melde seg på og ingen tidligere turnerfaring er nødvendig for å være med.

Mandag til fredag i uke 26
Dere kan forvente dager med mye aktivitet, læring, lek og moro! Gjennom dagen vil alle få prøve ulike aktiviteter som: parkour, trampoline, rytmisk gymnastikk, Mega-Airtrack, skranke, trampett/tumbling, cheerleading og mer. På campen vil også våre dyktige trenere fra konkurransegruppene være tilstede for å lære bort nye triks!

Praktisk informasjon

Oppmøte mellom 08:00-09:00 med frilek og aktivitet sammen med trener. Selve campen vil vare fra 09:00-15:00, med utsjekk mellom 15:00-16:00.

Viktig å ha med god matpakke. Det vil serveres frukt og drikke til lunsjen.

Påmelding

Påmelding gjøres enkelt ved denne linken her.
SommerCamp (6 år+) kr. 300,- pr dag 
SommerCamp (6 år+) 3-5 dager kr. 850,-

VinterCamp 2024

Vi har gleden av å presentere en ny trener i klubben!

Alexander Sunde (43) har startet som hovedtrener for turn menn. Alexander har dedikert de siste åtte årene sine til å være trener, som har gitt gode resultater. Han har bakgrunn som utøver i Hareid I.L turn og har i tillegg erfaring som danser, koreograf og musikalartist. Videre har han også en bachelor i dans fra statens balletthøgskole som kommer godt med.

Alexander Sunde

Alexander er en dedikert trener som vil bidra til å ivareta klubbens gymnaster med god sportslig oppfølgning, og utvikling i trygge rammer.

Vi gleder oss til å se fremgangen til apparatturnere våre med Alexander i spissen.

«Styrke, hurtighet, kraft og bevegelighet kombinert med stil setter grenens identitet når gravitet og fysiske grenser, utfordres i seks apparater – frittstående, bøylehest, ringer, hopp, skranke og svingstang.»
– NGTF

Det er mulig å lese mer om apparatturn tilbudet vårt her.

Velkommen til vår populære VinterCamp!

VinterCamp mandag til fredag i uke 8

Dere kan forvente dager med mye aktivitet, læring, lek og moro! Gjennom dagen vil alle få prøve ulike aktiviteter som parkour, rytmisk gymnastikk, Mega-Airtrack, skranke, trampett/tumbling, turnstige og mer. På campen vil også våre dyktige trenere fra konkurransegruppene være tilstede for å lære bort nye triks!

Alle kan melde seg på og ingen tidligere turnerfaring er nødvendig for å være med.

Vi har aktivitet fra 09:00-15:00 hver dag, med mulighet for levering mellom 08:00-09:00 og henting 15:00-16:00. Vi sitter klare for å ta imot barna med innsjekk, viktig at alle sjekker inn når de kommer og sjekker ut når de drar da vi ofte blir mange på camp. Husk å ta med en god matpakke til dagen!

Høst Camp (6 år+) kr. 250,- pr dag 

Høst Camp (6 år+) 3-5 dager kr. 750,-Påmelding

Påmelding gjøres enkelt gjennom denne linken:

TRYKK HER

Ved spørsmål ta kontakt med sportsligleder@hammerturn.no

Vi holder ulike kurs i januar, meld deg på det kurset som passer deg! Vil du bli bedre i skranke, jobbe med backflip, lære deg skru eller noe annet? Se om vi har kurset for deg. Alle kan være med.

Ved påmelding til kurset er det oppmøte i Kjenn-hallen i Lørenskog kommune. Møt opp ved hovedinngangen, så vil dere bli møtt av trener for kurset.

Pris for medlemmer 300 kr for 60 minutter, 350 kr for 1,5 time
Pris inklusiv medlemsavgift 350 kr for 60 minutter, 400 for 1,5 time (ikke medlem fra før)

Trampolinekurs

En time med trampoline-fokusert trening, tema for kurset vil være saltoer med foroverrotasjoner og skru. Trener er David Jensen, vår nye daglige leder. Han er tidligere power tumbler og en dyktig trener. Alla kan være med, uansett erfaring. Alle vil få tilpasset veiledning til sitt nivå.

10. Januar 19:30-20:30

Introkurs turn

En time i flerbrukshallen med sportslig leder og hovedtrener for tropp, Mia Malmer. Kurset er for deg som lurer på om du skal begynne på turn. Det blir en kjapp oppvarming, deretter en normal trening hvor vi jobber med innlæring av basiselementer og introduksjon til de ulike apparatene! Har du lyst til å begynne på turn, men har lyst til å prøve først? Da anbefaler vi å være med på introkurset vårt.

18. Januar 17:30-18:30

Fordypning i flow

Flow handler om å ha gode overganger og flyt i bevegelser brukt f.eks i freerunning. Dette er kurset for de som ønsker å jobbe med å få bedre flow mellom parkour skillsene sine. Kurset holdes av vår parkour hovedtrener Patryk!

16. Januar 18:30-20:00

23. Januar 17:00-18:30

Fokus på skru i saltoer

Her jobbes det spesifikt med skru i frontflip og backflip med parkour trener Patryk.
16. Januar 17:00-18:30
23. Januar 18:30-20:00

Bli bedre på backflip

Har du alltid hatt lyst til å lære backflip, men ikke visst hvor du skal begynne? Eventuelt har du begynt, men ikke fått det helt til, eller vil optimalisere? Da er dette kurset for deg. Kurset vil vise stasjoner, forklare teknikk og bidra med spotting. Det gir godt grunnlag for å komme i gang, eller jobbe videre med backflip.

19. Januar 16:30-18:00
26. Januar 18:00-19:30

Bartricks og trampoline

Parkour trenerne våre kjører fordypningskurs i bartricks og trampoline

19. Januar 18:00-19:30
26. Januar 16:30-18:00

Skrankekurs

Vi holder to kurs med fokus på skranke i januar. Kursene holdes av Michelle Nerem som er trener i konkurransepartiene våre og kåret til årets trener i klubben i 2023. Michelle har tidligere turner på høyt nivå i FIG.

15. Januar fra 19:30-20:30 holder vi et kurs for nybegynnere, hvor de får innføring i ulike basisøvelser i skranke som f.eks vipp, flåkatt, hjulomsving, overhopp og sving.

17. Januar fra 19:30-20:30 holder vi kurs for viderekommende som ønsker å videreutvikle skrankeferdighetene sine. Her kan de selv komme med ønsker til hva de vil jobbe med så vil det settes opp stasjoner og trener vil følge opp, spotte og komme med tilbakemeldinger. Man bør kunne øvelsene nevnt for nybegynnerkurset.

Vil du begynne i Hammer turn til våren? Vi har mange ulike partier du kan være med på.
Les mer om klubbens ulike tilbud her, og se tider og priser for partiene våre her.

Vi gjør påmelding til vårens partier i ulike steg, der eksisterende medlemmer først kan beholde plassen sin, i starten av januar begynner vi å svare på nye innmeldinger. Vårens partier starter opp i uke 5.

Hammer Turn er Lørenskog sin største gymnastikk- og turnforening med treningstilbud innen både turn, parkour, rytmisk gymnastikk og troppsgymnastikk.

Ved spørsmål ta kontakt med post@hammerturn.no

Velkommen til turnparade 02. Desember! Vi gleder oss til nytt juleshow

Anbefaler og unngå parkering ved Kjennhallen da det er begrenset med plasser og stor pågang mellom puljene.

Alle gymnaster kan gå direkte til flerbrukshallen for å møte treneren sin (innerste hallen i turn-bygget).

Både foreldre, besteforeldre må gjerne komme for å se på. Det er egne plasser nede i hallen til barnevogner og eldre

Hammer turn ønsker å styrke de ulike trenerteamene i klubben. Vi trenger både trenere innen MAG, WAG, RG, Parkour og troppsgymnastikk Vi ønsker noen med erfaring fra den relevante grenen og erfaring som trener. I alle rollene søker vi noen som er ansvarsfulle og kan jobbe selvstendig. Stillingsgrad etter avtale.

Hver gren har hovedtrenere og vi søker noen som kan bidra til et større trenerteam
med høy kompetanse og gode kvalifikasjoner.

Personlige egenskaper


Turn menn
Vi søker noen som kan være med på utvikle turn menn i klubben. Vi ønsker fra nyåret en ny hovedtrener. Vi ønsker noen med lang erfaring som trener som er godt kjent med grenen. Positivt om man har dommerkurs og har tidligere erfaring som hovedtrener. Vi ønsker å bli flere gymnaster og nå et høyere nivå. Stillingsprosent etter avtale. Vi er åpne for ulike søkere, men ønsker noen som
kan jobbe selvstendig og er gode på samarbeid.

Rytmisk Gymnastikk
Innen rytmisk gymnastikk har vi gymnaster på høyt nivå. Vi ønsker både søkere som
ønsker å jobbe noe ved siden av skolen og hjelpe til noen av ukedagene, eller de
som vil jobbe mer med konkurransegruppene. Det er en stor fordel med erfaring fra
ballett og interesse for koreografi.


Troppsgymnastikk

Vi har rundt 50 troppsgymnaster på konkurransenivå i klubben, nå fordelt over
aspirant, rekrutt, junior 2 og junior 1. Vi søker noen som har erfaring som trener i
troppsgymnastikk, relevant sikringskurs og evner å jobbe selvstendig. Vi søker trenere som er spesielt interessert i trampett eller ønsker å hjelpe til som hjelpetrenere ulike dager ved siden av studier eller annen jobb.


Turn menn
Vi søker noen som kan være med på utvikle turn menn i klubben. Vi ønsker å bli flere
gymnaster og nå et høyere nivå. Vi er åpne for ulike søkere, men ønsker noen som
kan jobbe selvstendig og er gode på samarbeid.

Hammer Turn er en turnforening med over 50 års erfaring innen gymnastikk og turn. Vi holder til i Lørenskog kommune.

Søknad sendes til post@hammerturn.no med vedlagt CV

21. Oktober arrangerte vi en egen klubbkonkurranse for klubbens breddepartier med nesten 100 påmeldte. Det ble et fint arrangement for klubbens medlemmer med både en oppvisingsklasse og konkurranseklasse for gymnaster over 11 år. De siste ukene har partiene våre jobbet med forberedelser til dagen, med tilgang til en videobank med ulike øvelser for de forskjellige trinnene de kunne velge, i fire ulike apparater. Parkour har også hatt konkurranse og har jobbet med alt fra line, sticks, walltap, speed challenge og mer. Trenere forteller at det har skapt en naturlig variasjon i treningene og gitt gymnastene konkrete mål å jobbe mot.

Det ble et arrangement der utøvere og gymnaster ble kjent på tvers av partier og fikk mulighet til å vise frem hva de har jobbet med på denne høstens treninger. Det er fint å se at de har trent på øvelser de nå mestrer og stolt kan vise frem.

Vi ser allerede frem til å kunne fortsette med lignende arrangementer for klubbens medlemmer.

Vi gratulerer alle deltakere med gode gjennomføringer og resultater!

Vi har gleden av å invitere til vår populære høstcamp! 

02.-06. Oktober 

Dere kan forvente dager med mye aktivitet, læring, lek og moro! Gjennom dagen vil alle få prøve ulike aktiviteter som parkour, rytmisk gymnastikk, Mega-Airtrack, skranke, trampett/tumbling, turnstige og mer. På campen vil også våre dyktige trenere fra konkurransegruppene være tilstede for å lære bort nye triks!

Alle kan melde seg på og ingen tidligere turnerfaring er nødvendig for å være med.

Vi har aktivitet fra 09:00-15:00 hver dag, med mulighet for levering mellom 08:00-09:00 og henting 15:00-16:00. Vi sitter klare for å ta imot barna med innsjekk, viktig at alle sjekker inn når de kommer og sjekker ut når de drar da vi ofte blir mange på camp.

MiniCamp er en camp for de yngste, her får barna tett oppfølgning med de samme trenerne gjennom dagen og en kortere dag i hallen. Minicamp er kl 1230-1500 onsdag og torsdag.

HøstCamp 2022

Priser 

Inkludert frukt og drikke til lunsj 
Mini Camp (4-6 år) kr. 150 pr dag (onsdag og torsdag)
Høst Camp (7 år+) 3-5 dager kr. 750 
Høst Camp (7 år+) kr. 250 pr dag 

.

Påmelding

Påmelding gjøres enkelt gjennom denne linken

MiniCamp
https://www.deltager.no/register/439083 (onsdag og torsdag 12:30-1500)

Ordinær Camp
https://www.deltager.no/register/439081

Ved spørsmål ta kontakt med sportsligleder@hammerturn.no

Video fra HøstCamp 2022

RG gymnasten vår Hannah Haug har hatt et innholdsrikt første år som senior gymnast. Etter å ha vært på landslaget og blitt norgesmester i juniorklassen i 2022, var det spennende å følge henne inn i det første året som senior. Det ble klart at Hannah skulle være med på landslaget videre som senior. Likevel ligger det mye hardt arbeid bak å være en av to som ble tatt ut til å være med til EM, det er ingen selvfølge med tøff konkurranse. Vi er stolte over det Hannah og trenerteamet i klubben har fått til.

Det er mulig å lese mer om EM reisen til Hannah og Josephine her.

Første dag i Baku fikk dessverre Hannah en skade under podiumstrening som resulterte i at hun ikke kunne delta i konkurransen og trenger en lenger periode med opptrening. Likevel ble det en fin erfaring å være med delegasjonen under EM og følge Josephine i hennes konkurranse. Hun ble godt ivaretatt gjennom uken i Baku og fikk tett oppfølgning etter skadesituasjonen.

Hannah under NM 2023 i Rytmisk Gymnastikk

Troppen har det siste halvåret jobbet hardt, det har vært tett med konkurranser og mye fokus på oppkjøring mot viktige konkurranser. I november klatret laget til 10. plass i NM TeamGym og har siden det forberedt seg til NM Nasjonale klasser som arrangeres i Asker av Holmen Tropp og Turn.

En lang konkurransesesong

I innspurten til denne konkurransen har jentene kjent at det har vært en lang konkurransesesong både psykisk og fysisk, i tillegg var flere av jentene syke uken inn mot NM, noe som gjorde spenningen til å ta og føle på, for de visste at det var muligheter i flere av apparatene til å kvalifisere.

Trampett og frittstående

Fredag var troppen på plass i hallen for trening i apparatene. De hadde fine treninger i både tumbling og frittstående, men i trampett møtte gjengen litt motstand og fikk det ikke helt til å stemme. Dette var nok en følelse de dro med seg videre inn i kvalifiseringen neste dag, der den egentlig stabile trampett kjøringen ikke gikk helt etter planen.

Jentene stilte med to lag i trampett der begge lagene hadde ulike strategier, et lag skulle kjøre trygt og fint, et lag skulle kjøre på med alt de hadde. Denne gangen holdt det ikke til kvalifisering i trampett. I frittstående forventet vi ikke en kvalifisering, lagene kjørte noen av sine beste kjøringer og vi er godt fornøyde med at vi stadig utvikler oss og blir bedre i frittstående.

En spennende kvalifisering i tumbling

Strategien i kvalifisering var helt klar, holde igjen på vanskene, kjøre trygt og fint til en solid karakterer som vil gi plass i finalen. Det som ikke føltes trygt i trening ble byttet mot trygge serier. Likevel gikk ikke kjøringen optimalt, vi hadde et fall og flere e-trekk enn planlagt og vi trodde ikke det ville holde til finale.

Utover dagen tok spenningen seg opp på nytt da jentene stadig holdt seg innenfor 10. plass som ville bety kvalifisering. Da siste tumbling karakter kom inn og det endelig var helt sikkert at det skulle holde til finaler, var det gledeshyl og store øyne i garderoben. Det ble kvalifisering med 9.plass!

Finalen

Planen hadde hele tiden vært å kvalifisere med trygge serier og heller gi alt i finalen. Før trening på søndag satte jentene og trener seg ned og snakket om seriene og la en ny strategi. De skulle kjøre seriene som var planlagt for kvalifiseringen, men nå uten de store trekkene. Det var små justeringer de visste de kunne få til som ville gi en helt annen karakter.

Denne gangen holdt det mål og de fikk karakteren de hadde håpet de skulle klare hele veien, og kunne være fornøyde med egen innsats, uansett plassering. Da det til slutt ble klart at karakteren holdt til en 3. plass ble det ny feiring i garderoben.

Hammer Turn inviterer til årsmøte mandagen 27. mars kl. 18:30

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Hammer Turn i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til klubben. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Hammer Turns lov. Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 20. Mars til styret@hammerturn.no

Påmelding gjøres gjennom mail til administrasjon@hammerturn.no, fysisk påmelding må gjøres innen 20. Mars, digital påmelding gjøres senest 26. Mars 16:00.

Saksliste

1. Godkjenne de stemmeberettigede.

2. Velge dirigent.

3. Velge protokollfører.

4. Velge to medlemmer til å underskrive protokollen.

5. Godkjenne innkallingen.

6. Godkjenne sakslisten.

7. Godkjenne forretningsorden.

8. Behandle Hammer Turns årsberetning.

9. Behandle Hammer Turns regnskap, styrets økonomiske beretning, kontrollutvalgets beretning og revisors beretning.

10. Behandle forslag og saker. (Det er ingen innkomne saker)

11. Fastsette medlemskontingent.

Styret foreslå å fastholde dagens medlemskontingent på 350 kr/år (økning fra 300kr 1 jan 2023 pga NIF øket sin del med 40kr per medlem). Styret ber om fullmakt til å endre medlemskontingenten og treningsavglften dersom det skulle bli et behov for dette.

12. Vedta Hammer Turns budsjett.

13. Behandle Hammer Turns organisasjonsplan.

14. Foreta følgende valg:

a) Styre med leder, nestleder, 3 styremedlemmer og 2 varamedlemmer.

b) Kontrollutvalg med minst to medlemmer og minst ett varamedlem.

c) Representanter til ting og møter i de organisasjonsledd Hammer Turn har representasjonsrett eller gi styret fullmakt til å oppnevne representantene.

d) Valgkomité med leder, to medlemmer og ett varamedlem.

15. Engasjere revisor til å revidere Hammer Turns regnskap.

Klubben har revisor fra SLM Revisjon AS, og styret foreslår å fortsette med det

Med vennlig hilsen
Styret
Hammer Turn

Vi gleder oss til ny camp i uke 8
Ta med en venn, to eller fem! 20.02-24.02
Vi arrangerer vintercamp med flere av våre beste trenere på jobben, det er bare å glede seg.

Vi drar ut alt vi har av utstyr, kreativitet, leker og utfordringer. Det blir mulighet for å prøve apparatturn, troppsgymnastikk, parkour, trampoline, RG og mer!

Ordinær Camp

Ordinær camp er for alle barn mellom 8-17 år fra mandag til fredag mellom 09:00-15:00.
Oppmøte mellom 08:00-09:00 hver dag, barna kan hentes mellom 15:00-16:00. Ikke bekymre dere for grupper, alle skal få være med noen de kjenner. Alle må ha med egen matpakke, det vil bli servert frukt og drikke i lunsjen.

Minicamp

Vi arrangerer igjen minicamp for barn mellom 4-5 år og 6-7 år. Denne vil foregå mellom 10:00-13:00 onsdag og torsdag. Alle må ha med egen matpakke, det vil bli servert frukt og drikke i lunsjen.

Pris Ordinært Camp

Pris medlemmer: 600kr for hele uken, 200kr pr dag
Pris nye medlemmer: 750kr for hele uken, 250kr pr dag

Pris Mini Camp

For medlemmer: 150 kr per dag
For nye medlemmer: 250 kr pr dag

Påmelding for medlemmer

Alle våre eksisterende medlemmer kan enkelt melde seg på ved å følge disse stegene

 1. Vippse for antall dager til #749039
 2. Send screen av betalingen til sportsligleder@hammerturn.no
 3. Legg ved navn og alder på deltaker + kontaktinformasjon til foreldre

Påmelding for nye medlemmer

 1. Meld dere inn som medlemmer i klubben her
 2. Når dere har fått bekreftet medlemskap vippser dere for antall dager til #749039
 3. Send screen av betalingen til sportsligleder@hammerturn.no
 4. Legg ved navn og alder på deltaker + kontaktinformasjon til foreldre

Vi nærmer oss starten på det nye året og starten på et nytt semester. Påmelding for eksisterende medlemmer vil bli informert om i spond og foregår nå i tiden frem mot jul.

Vi starter opp treninger i det nye året fra 28. Januar

Du kan lese om treningstider og priser her

Våre ulike treningstilbud

I klubben har vi mange ulike treningstilbud. Vi har normale breddepartier der man prøver litt av alt, i tillegg har vi parkour, troppsgymnastikk, apparatturn og RG.

De yngste hos oss begynner gjerne på foreldre og barn, før man i alderen 4-5 år begynner treninger uten foreldre.

Vårt standard treningstilbud på bredde

Våre spesialiserte breddepartier kan du lese mer om her

Våre parkour tilbud kan du lese mer om her

Årets juleturnparade kunne ikke blitt bedre! Klubben er utrolige stolte over at alle partiene våre kunne vise frem med et generelt høyt nivå, og barn som har lært mye. Det ble et stort arrangement med nesten 500 barn og over 1000 tilskuere i løpet av dagen. Mange fine oppvisninger med mye kreativitet viser til et trenerteam som har gjort en god jobb dette halvåret.

Turnparaden vitner til idrettsglede, mestring, fellesskap og mye engasjement.

De to siste søndagene før julaften åpner vi hallen fra 13:00-17:00. Vi kommer til å arrangere leker, lære bort gymnastikk og turn, alt mens dere handler de siste gavene til julen. Dette blir tidenes julesprett, med masse aktivitet og moro, det er bare å glede seg. Ta med deg en venn, to eller fem!

JuleCamp for alle over 6 år!

18. Desember fra 13:00-17:00

Dere kan levere barna ved inngangen til Kjennhallen mellom 12:45-13:00 og hente barna fra 17:00-17:15. Det kan være lurt å ha med en liten matpakke også stiller vi opp med pepperkaker.

Pris kun 300kr

Hammer turn har trenere med høy kompetanse og gleder seg til å arrangere turnlek!

Video fra HøstCamp 2022

Påmelding for eksisterende medlemmer

Alle våre eksisterende medlemmer kan enkelt melde seg på ved å følge disse stegene

 1. Vippse 300kr til #749039
 2. Send screen av betalingen til sportsligleder@hammerturn.no
 3. Legg ved navn og alder på deltaker + kontaktinformasjon til foreldre

Påmelding for nye medlemmer

 1. Meld dere inn som medlemmer i klubben her
 2. Når dere har fått bekreftet medlemskap vippser dere 300 kr til #749039
 3. Send screen av betalingen til sportsligleder@hammerturn.no
 4. Legg ved navn og alder på deltaker + kontaktinformasjon til foreldre

Vi har gleden av å invitere til turnparade 03. Desember 

Etter en kjempe vellykket sommercamp gleder vi oss til å arrangere årets høstcamp!
Vi har med dyktige trenere på campen, blant dem våre nyansatte trenere som trener konkurransegruppene og har internasjonal erfaring.

Vi drar ut alt vi har av utstyr, kreativitet, leker og utfordringer. Det blir mulighet for å prøve apparatturn, troppsgymnastikk, parkour, trampoline, RG og mer!

Ordinær Camp

Ordinær camp er for alle barn mellom 8-17 år fra mandag til fredag mellom 09:00-15:00.
Oppmøte mellom 08:00-09:00 hver dag, barna kan hentes mellom 15:00-16:00. Ikke bekymre dere for grupper, alle skal få være med noen de kjenner. Alle må ha med egen matpakke, det vil bli servert frukt og drikke i lunsjen.

Minicamp

Vi arrangerer igjen minicamp for barn mellom 4-5 år og 6-7 år. Denne vil foregå mellom 11:00-14:00 onsdag og torsdag. Alle må ha med egen matpakke, det vil bli servert frukt og drikke i lunsjen.

Pris Ordinært Camp

Det koster kun 600kr for hele uken. Eventuelt 200 kr per dag, opp til tre dager og full pris.

For nye medlemmer:
300kr for deltakeravgift
300kr for medlemskap. Dette så alle er forsikret på trening.

Pris Mini Camp

For medlemmer: 150 kr per dag

For nye medlemmer:
300kr for medlemskap. Dette så alle er forsikret på trening.

Påmelding for medlemmer

Alle våre eksisterende medlemmer kan enkelt melde seg på ved å følge disse stegene

 1. Vippse for antall dager til #749039
 2. Send screen av betalingen til sportsligleder@hammerturn.no
 3. Legg ved navn og alder på deltaker + kontaktinformasjon til foreldre

Påmelding for nye medlemmer

 1. Meld dere inn som medlemmer i klubben her
 2. Når dere har fått bekreftet medlemskap vippser dere for antall dager til #749039
 3. Send screen av betalingen til sportsligleder@hammerturn.no
 4. Legg ved navn og alder på deltaker + kontaktinformasjon til foreldre

Partiene har endelig startet opp igjen, og i går var det god stemning i hallen med mange spente gymnaster.

Trenere har forberedt seg på ny sesong med trener kick-off, og alle våre hovedtrenere har deltatt på egen workshop. Nå er det bare å glede seg til tiden fremover med masse aktivitet og læring.

Vi sees i hallen!

Påmeldingene til høsten partier er i gang! Vi har mye spennende på gang og gleder oss til å ta imot nye medlemmer.

Til høsten har vi gleden av et styrket trenerteam med god kompetanse innen turn og gymnastikk. Vi har et variert tilbud med både tropp, turn, parkour og RG for barn i alle aldere. Spesielt spennende blir det med våre nye breddepartier der alle mellom 8-11 år kan prøve seg på apparatturn, troppsgymnastikk eller RG, du kan lese mer om tilbudet her.

Høstens treningstider og priser kan du ser her.

Nye spennende partier

Vi skal fra høsten av starte opp noen nye spennende breddepartier. Partiene vil trene to dager i uken og fokuserer inn mot ulike grener av gymnastikk og turn.

Breddepartiene vi har per dags dato trener en gang i uken og fokuserer på allsidig aktivitet og variert apparatbruk. Fra høsten av skal vi også tilby breddepartier som fokuserer på apparatturn, troppsgymnastikk og RG.

Dere kan lese mer om de ulike treningstidene og partiene her.

De nye gruppene trener en dag i flerbrukshallen med fokus på basis og en dag i turnhallen med apparatene som er vanlig i grenen man har valgt (må gå begge dager). Partiene vil ha trenere som er godt kjent med den aktuelle grenen.

Spesialiserte breddegrupper

Vi begynner i første omgang med tilbud som dette for de i alderen 8-11 år og utvider om vi ser at det er mulighet for å gjøre det samme i flere aldersgrupper. For å melde seg på må man fylle 8 år i løpet av 2022 eller være mellom 9-11 år.

Det er mulig å lese mer om grenene her på hjemmesiden under konkurransegrener. Breddepartiene deltar ikke i konkurranser.

Apparatturn for jenter har apparatene bom, dameskranke, frittstående og hopp.

Apparatturn for gutter har apparatene gutteskranke, ringer, bøyle, svingstang, hopp og frittstående.

Troppsgymnastikk har apparatene trampett, tumbling og frittstående. Dere kan lese mer om de ulike grenene på hjemmesiden her.

RG konkurrerer med ulike redskaper som varierer etter hvilken aldersgruppe det gjelder. Vi har god kompetanse innen RG med gymnaster på landslag, som har deltatt i Nordisk Mesterskap, Europeisk Mesterskap og vunnet gull i NM.

Les mer om RG partiene våre her

Treningstidene

Apparatturn gutter 8-11 år

Trener torsdag 17:00-18:00 i flerbrukshallen og fredag 17:00-18:30 i turnhallen

Apparatturn jenter 8-9 år

Trener torsdag 18:30-19:30 og fredag 17:00-18:30 i turnhallen

Apparatturn jenter 10-11 år

Trener tirsdag 19:30-20:30 og fredag 18:00-19:30 i turnhallen

Tropp 8-9 år

Trener torsdag 19:00-20:00 og søndag 13:30-15:00 i turnhallen

Tropp 10-11 år

Trener mandag 19:00-20:00 og søndag 15:00-16:30 i turnhallen

RG 4-5 år

Trener onsdag 17:30-18:30 og fredag 17:00-18:00

RG 6-8 år

Mulighet for å velge mellom to til tre dager i uken.

Mandag 17:00-18:00, tirsdag 17:00-18:00 og/eller fredag 17:30-19:00

RG 9-12 år

Mulighet for å velge mellom to til tre dager i uken.

Mandag 18:00-19:00, tirsdag 18:00-19:30 og/eller 17:30-19:00

Pris

Semesteravgiften for disse gruppene ligger på 3500 kr (noe andre priser på RG, avhenger av antall dager). Hvis du har økonomiske utfordringer ta kontakt med klubben på post@hammerturn.no

Ta kontakt på sportsligleder@hammerturn.no om dere har spørsmål. 

Her er det mulig å se video av de ulike grenene

Rytmisk Gymnastikk

Endelig velkommen tilbake til turnparade i Hammer turn

Vi har gleden av å invitere til turnparade 11. Juni 

Vi fordeler årets turnparade i tre deler for å skape best mulig flyt. Viktig at alle forholder seg til tidene. Grunnet vanskeligheter med parkering anbefaler vi buss om man har mulighet. Gymnaster møter en halvtime før start, oppmøte i flerbrukshallen for alle gymnaster. 

Vi gleder oss til å se dere alle til en skikkelig turnfest 

Både foreldre, besteforeldre, annen familie og venner er invitert til å komme og se på paraden!

Praktisk informasjon

Alle barna møter i flerbrukshallen 30 minutter før oppvisningen begynner. Der vil de møte sine trenere, muligens gjøre noen siste forberedelser, varme opp litt og gjøre seg klare til oppstilling. Det blir en felles innmarsj inn i kjennhallen med alle gruppene. Når de er i oppvisningshallen/kjennhallen vil alle barna ha egne plasser med sin gruppe, og sine trenere, så de kan sitte og se på de andre gruppenes oppvisninger. Hver pulje har også oppvisninger fra konkurransegrupper som kan være litt ekstra kult for barna å få med seg. I slutten av hver pulje blir det felles medaljeutdeling.

Påmelding 

Dere melder dere på turnparaden i arrangementet i deres spond-gruppe. Her vil også informasjon om klær og annet bli delt av trenere på deres parti. 

Publikumspriser 

Barn kr. 50,-

Voksne kr. 100 ,- 

Billetter kjøpes ved inngangen når dere kommer til hallen.

Hammer Turn kiosk og salg 

Det vil bli solgt ulike kioskvarer og være mulighet for å kjøpe drakter og Hammer turn effekter under paraden 

Hammer Turn satser sterkt på å bygge kvalitet og kompetanse i klubben og har den siste tiden gjort flere konkrete tiltak for å bygge klubben videre. Ny daglig leder fra høsten 2021 har siden han begynte i Hammer turn, sikret klubben en sportslig leder gjennom Mia Malmer som nå skal jobbe fulltid i klubben. David har vist klubben at han er et ja-menneske som kan bidra til å bygge klubben videre.

Vi er stolte over å ha egne hovedtrenere for alle våre grener der vi i flere grener har fulltidsansatte trenere: Damla Koce er hovedtrener for RG og Vitalijs Arsuns er hovedtrener for turn menn hvor begge har mange års erfaring innenfor sine grener.

Det siste året har det skjedd mye. Det har blitt utviklet en egen videobank for alle våre trenere på bredde som skal bidra i deres øktplanlegging og kompetanse. Vi holder egne workshops for å utvikle våre trenere og leier inn ulike kursholdere til klubben for å styrke sikkerhet og kvalitet i treningen. Det er blitt lansert en sportslig plan og klubbhåndbok som skal bidra til tydelighet, åpenhet og kontinuitet.

For å toppe det hele har vi gleden av å informere våre medlemmer om at vi har utvidet vårt trenerteam med to nye fulltidsansatte trenere, Zeljko Djordevic og Felicia Ronodihardjo. Vi ønsker å bygge et fellesskap og et sterk trenerteam som sammen kan bidra til kvalitet i treningene.

Felicia er 36 år gammel og har gode erfaringer som trener i Nøtterøy det siste året. Før hun ble trener her i Norge jobbet hun som trener i Nederland, der hun blant annet har vært landslagstrener for junior menn. Hun har også vært innom en kjent klubb i Nederland som heter Bato Haarlem Gymnastics der hun var trener for et ungt jentelag en periode. Hun kjenner til begge både MAG og WAG, men er spesialisert som trener for MAG. På den korte tiden hun har vært trener i Norge har hun allerede hatt gymnaster i norgestoppen på juniornivå. Vi vet Felicia kan bidra med mye bra i begge grener og til klubben som helhet, vi gleder oss til å ha flere trenere i aksjon til høsten.

Zeljko Djordjevic er 38 år gammel, han her selv vært aktiv utøver på høyt nivå. Han har jobbet i Norge siden 2019 og mestrer allerede språket godt. Som aktiv utøver har han vært en del av junior landslaget til Serbia, tidligere Jugoslavia og kandidat til OL. Zeljko har arbeidserfaring som lærer, han har jobbet i ulike gymnastikkforeninger i Serbia som hovedtrener og sportsdirektør.  Der han han hatt både gymnaster på nasjonalt høyt nivå i både MAG og WAG. Han har også vært trener på høyt nivå innenfor trampoline og har erfaring innen troppsgymnastikk! De siste årene har han jobbet som trener for turn kvinner i Nedre Glomma og Nøtterøy.

Hannah Haug (15) fikk denne helgen gull i NM 4-kamp i RG. Hannah har drevet med RG siden hun var 6 år gammel og trener seks dager i uken, i tillegg til at hun går på Wang. Hannah synes ikke det er noe stress med mye trening, fordi det er gøy med RG.

I dag dro daglig leder David Karlsson og sportslig leder Mia Malmer, innom treningen til Hannah for å overraske med blomster og gratulasjoner til den nye norgesmesteren.

Hannah sitt råd til unge jenter som vil drive med RG
«Det viktigste er å ha det gøy og hvis man jobber hardt kan man klare alt man har lyst til»

Hannah Haug (15) Norgesmester i Rytmisk Gymnastikk 2022

Vi som klubb er utrolig stolte over alle RG jentene våre og hva de får til i konkurranser. Det ligger mange timers dedikert arbeid bak, men når man er motivert og synes det man driver med er gøy, så er det utrolig hva man kan få til.

Denne helgen har Hammer turn gymnast Hannah (15) representert Norge i nordisk mesterskap i Uppsala, Sverige. Hannah ble i 2021 norgesmester i de individuelle redskapene ball og vimpel, og var på lanslaget for første gang i 2020. Dette er andre gang hun representerer Norge i nordisk. Vi er også stolte over å ha Maya (14) og Lydia (14) i utviklingsgruppen til landslaget.

Det har vært en spennende helg i Uppsala. Sammenlagt endte Hanna på 5 .plass og kvalifiserte seg til tre individuelle redskapsfinaler på søndagen. Resultatene kan både gymnaster, trenere og Hammer turn være stolte over. Treneren hennes Damla Koce synes resultatene var meget gode og var veldig fornøyd med at Hannah kvalifiserte til finaler. Damla ser stort at Hannah er motivert og gleder seg til å jobbe videre mot nye konkurranser med både Hannah og våre andre RG-gymnaster.

Hannah selv forteller om en spennende og travel helg som begynte med en god podietrening på fredag der hun følte seg klar til konkurranse. Lørdag ble en godt gjennomført konkurransedag med kun små feil i ring, ball og vimpel, noe som kvalifiserte til hele tre finaler!

De norske jentene gjorde en super jobb i lagkonkurransen og fikk sølv etter Finland. Hannah selv fikk en 5. plass i mangekampen med sterke konkurrenter og tre 4. plasser i finalene på søndag. Vi som klubb er utrolig stolte over hva Hannah har fått til denne helgen og gleder oss til å følge henne videre.

Hannah Haug og trener Silje Bogtveit

Vi har gleden av å kunne invitere alle til Hammer Turn sin Sommer Camp.

Praktisk informasjon

Alle som er påmeldt på den ordinære campen for de mellom 8-18 år kan møte mellom 08:00-09:00 og hentes mellom 15:00-16:00. Dette tidsrommet vil det være mulighet for lek i Kjennhallen med trenere som passer på. Aktiviteten i turnhallen er mellom 09:00-15:00 med lunsjpause fra 12:00-13:00. Ha med egen matpakke så serverer klubben frukt og smoothie ved siden av.

Flere av våre dyktige konkurransetrenere er med som hovedtrenere gjennom uken og gleder seg til å lære bort nye triks.

Påmelding for medlemmer

Du vil kunne gjøre påmelding gjennom et arrangement i spond. Påmelding der vil gjelde for hele uken. Ønsker du å melde deg på kun noen få dager sender du en mail til sportsligleder@hammerturn.no med følgende informasjon:

 1. Navn på gymnast
 2. Alder på gymnasten
 3. Hvilken dager gymnasten ønsker å være med på campen
 4. Vedlegg med screen av betaling på 200 kr per påmeldte dag
  Betalingen gjøres på vipps til #749039

Påmelding for nye medlemmer

For å være med på campen må man være medlem i Hammer Turn så man er forsikret. For å melde seg på campen gjelder følgende:

 1. Gå inn på linken og registrer deg som medlem. Du velger riktig alderstrinn og skriver under spørsmål om parti «SommerCamp 2022»
  Trykk her
 2. Last ned spond appen, i løpet av noen dager vil du kunne betale medlemsavgiften på 300kr i spond appen
 3. Når du har sendt inn skjema om medlemsavgiften sender du en mail til sportsligleder@hammerturn.no med følgende informasjon:
  Navn og alder på gymnast, kontaktinformasjon foreldre, bekrefte at du har meldt deg inn i klubben, hvilke dager du vil melde deg på og vedlegg med screen av betaling på vipps #749039, det er 200 kr for hver dag eller 600 kr for hele uken.
 4. Medlemsavgiften må betales før campen for å kunne være med.

Mulighet for å være med på masse kul aktivitet hver dag mellom 09:00-15:00 i turnhallen. Dette er den ordinære campen for alle mellom 8-17 år.

Vi arrangerer en helt egen camp for de yngste mellom 4-7 år. Campen varer ikke like lenge, men vi har likevel tid til masse moro. De vil få en liten lunsjpause hvor de får servert frukt og smoothie. Denne gruppen vil både være litt i turnhallen og flerbrukshallen. De får spennende hinderløyper, musikk, lek, vimpler, hoppeslott airtrack og masse moro.

Hammer turn har i dag 40 utøvere som er aktive i troppsgymnastikk. Vi konkurrerer både nasjonale klasser og Teamgym.

Troppen har de siste årene gjort gode resultater i flere nasjonale konkurranser og har som sikte å prestere godt også i NM TG og NM NK. Vi ønsker at våre utøvere skal kunne nå sine mål hos oss med god oppfølgning fra våre trenere. Hammer troppen har med sine 40 utøvere og stadig større interesse for tropp, et ønske om en person til i trenerteamet som kan bidra med kompetanse og stabilitet. Vi ønsker å bygge og vedlikeholde et miljø der vi har utøvere som er motiverte og aktive lenge.

Vi søker en trener som har en genuin interesse for gymnastikk og turn, er engasjert og samarbeidsvillig. Trener bør ha relevant trenererfaring, sertifisering, sikringskurs og engasjement. Vi er gjerne med å utvikle våre trenere. Er du interessert i å bli en del av trenerteamet til troppen så ta kontakt med administrasjon@hammerturn.no

Vi har ansatte, medlemmer, venner og familie som er berørt av konflikten som i skrivende stund foregår i Ukraina. Det er nå det er viktig å stå sammen og vise hverandre omsorg uavhengig av nasjonalitet. Hammer Turn skal være et sted der alle føler seg trygge, inkludert og sett. Våre tanker går ut til alle som har det vanskelig. Vi håper trening hos oss kan være et fristed der vi sammen kan sørge for å skape et varm og inkluderende miljø.

Vi hadde over 80 barn på VinterCamp med over 160 påmeldinger! Vi gleder oss allerede til neste camp med masse turnglede. Takk til alle trenere som har bidratt til å gjøre dette til en skikkelig idrettsfest!

Vi arrangerer vintercamp i uke 8 for våre medlemmer i alderen 8-17 år! Følg med i spond for mer informasjon og påmelding.

Vi gleder oss til å starte opp med alle partier kommende uke. Alle barn møter ute ved hovedinngangen og blir hentet av trenere som følger dem inn i hallen. Foreldre skal helst vente i kafeen eller ute. Skulle man være uheldig og bli sen kan man følge inn. Vi går gjennom garderoben og vasker eller spriter hender på vei inn. Foreldre og andre voksne som går i bygget er anbefalt å bruke munnbind.

Vi sees!

Rytmisk gymnastikk er en estetisk idrett som bruker musikk og koreografi i alle sine program enten som individuelle gymnaster eller i tropp.

Vi har ledige plasser på breddepartiene til RG og håper å se deg på åpen dag! Mulighet for å trene to dager i uken. Hammer turn har lang tradisjon med rytmisk gymnastikk og har i dag utøvere på landslagsnivå.

Vi gleder oss til et nytt semester med alle våre flotte utøvere i Hammer Turn.

Daglig leder og sportslig leder har dette semesteret jobbet for å finne forbedringspotensiale inn mot nytt semester, noe som har resultert i endrede treningstider. Vi forstår at dette fører til uforventede endringer for noen, men håper at det langsiktig kan være positivt for våre partier.

Det kommende semesteret vil derfor se slik ut:

Påmelding til RG partiene våre gjøres over mail til post@hammerturn.no

Nåværende partier vil få fortrinnsrett og gjennom spond få mulighet til å melde seg inn på gruppene som står her. Det er førstamann til mølla prinsippet som gjelder.

Avstemningen vil åpne 13. Desember og avsluttes 27. Desember.

Har vi fortsatt ledige plasser etter 27. Desember vil vi fylle på fra ventelistene våre.

Vi har alle gledet oss lenge til å endelig samles til en etterlengtet turnparade. Derfor er det svært beklagelig å måtte meddele, at vi grunnet det økende smittetrykket i Lørenskog, nå har kommet frem til at vi avlyser turnparaden.

Den kommende uken vil vi heller gjennomføre juleavslutning på trening, med medaljer og diplomer. Dere vil få mer informasjon om juleavslutning i spond.

Ta vare på hverandre!

Hammer Turn

GJENNOMFØRING AV ÅRETS JULETURNPARADE 

Endelig velkommen tilbake til turnparade i Hammer turn!

Vi har gleden av å invitere til juleturnparade søndag 05. Desember.

Vi fordeler årets turnparade i tre deler for å skape best mulig flyt. Viktig at alle forholder seg til tidene. Grunnet vanskeligheter med parkering anbefaler vi buss om man har mulighet. Gymnaster møter en halvtime før start, oppmøte i flerbrukshallen for alle gymnaster. 

Vi gleder oss til å se dere alle til en skikkelig julefest. 

Smittevern

Ha med munnbind som du kan bruke dersom det ikke er mulig å holde avstand. Ta Antibac på vei inn og ved kiosk.

Kontaktinformasjon for kommuneoverlegen i Lørenskog kommune:
Tlf: 67 93 40 00 / ranmjo@lorenskog.kommune.no 

Alle gymnaster og publikum skal være symptomfrie og ikke ha vært i kontakt med personer som er påvist smittet av Covid-19, eksempler på symptomer; 

Vi ber alle involverte hjelpe oss å overholde alle forhåndsregler, holde avstand, vaske hendene og benytte håndsprit.

Påmelding 

Dere melder dere på turnparaden i arrangementet i deres spond-gruppa. Her vil også informasjon om klær og annet bli delt av trenere på deres parti. 

Publikumspriser 

Barn under 16 år går gratis

Ungdom kr. 50,-

Voksne kr. 100 ,- 

Sted:           Kjenn-hallen, Mailandsveien 24, 1473 Lørenskog 
Tid: 20.-21. November

Turnhallen til Hammer Turn ligger sentralt i Lørenskog kommune, vis a vis Metro Senter og Lørenskog Hus.

COVID-19 

Kontaktinformasjon for kommuneoverlegen i Lørenskog kommune:
Tlf: 67 93 40 00 / ranmjo@lorenskog.kommune.no 

Alle gymnaster og andre i reisefølget skal være symptomfrie og ikke ha vært i kontakt med personer som er påvist smittet av Covid-19, eksempler på symptomer; 

Vi ber alle involverte hjelpe oss å overholde alle forhåndsregler, holde avstand, vaske hendene og benytte håndsprit.

Program

Lørdag 20. November arrangeres Norgesfinalen for kretslag og individuell mangekamp for de kvalifiserte. Søndag er det tid for apparatfinaler for de seks beste i hvert apparat, fra hver klasse, fra kvalifiseringen lørdagen.

Livescore med resultatservice: Live Score – Sport Event Systems

Parkeringsmuligheter 

Det vil være mulighet for parkering på grusplassen ved Solheim skole, like ved hallen. Det er også plass ved Rådhusplassen ovenfor hallen.

Mailandsveien 12, 1473 Lørenskog kommune.

Reisevei fra Olavsgård for utøvere

Det går rutebuss en gang i timen. Billett kan kjøpes gjennom ruter appen. Vil bli satt opp buss etter bankett til Olavsgård for de som bor der.

Publikumspriser 

Billetter kjøpes ved inngangen.

Barn kr. 50.-
Voksne kr. 100,-

Det vil være salg i kiosk gjennom hele helgen for publikum og utøvere.

Måltider og bankett

Utøvere har mulighet til å bestille lunsj i forkant av konkurransen. Frokost ordnes på overnattingssted. Det har vært mulighet for å melde seg på bankett lørdag. Banketten vil foregå på Lucky Bowl Lørenskog fra 19:30 med pizza som ligger i kort gangavstand fra turnhallen. Det er lurt å ha med skift til hallen og er mulighet for å dusje og skrifte i garderober. Etter premieutdeling er bowlingen i gangavstand fra hallen.

Konkurransegjennomføring

Grupper

Rotasjoner jenter

Rotasjoner gutter

Hammer Turn inviterer til årsmøte onsdag 20. mars kl. 18:00

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Hammer Turn i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til klubben. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Hammer Turns lov. Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 13. Mars til styret@hammerturn.no

Påmelding gjøres gjennom mail til administrasjon@hammerturn.no, fysisk påmelding må gjøres innen 13. Mars, digital påmelding gjøres senest 17. Mars 16:00.

Saksliste

1. Godkjenne de stemmeberettigede.

2. Velge dirigent.

3. Velge protokollfører.

4. Velge to medlemmer til å underskrive protokollen.

5. Godkjenne innkallingen.

6. Godkjenne sakslisten.

7. Godkjenne forretningsorden.

8. Behandle Hammer Turns årsberetning.

9. Behandle Hammer Turns regnskap, styrets økonomiske beretning, kontrollutvalgets beretning og revisors beretning.

10. Behandle forslag og saker. (Det er ingen innkomne saker)

11. Fastsette medlemskontingent.

Styret foreslå å fastholde dagens medlemskontingent på 350 kr/år. Styret ber om fullmakt til å endre medlemskontingenten og treningsavglften dersom det skulle bli et behov for dette.

12. Vedta Hammer Turns budsjett.

13. Behandle Hammer Turns organisasjonsplan.

14. Foreta følgende valg:

a) Styre med leder, nestleder, 3 styremedlemmer og 2 varamedlemmer.

b) Kontrollutvalg med minst to medlemmer og minst ett varamedlem.

c) Representanter til ting og møter i de organisasjonsledd Hammer Turn har representasjonsrett eller gi styret fullmakt til å oppnevne representantene.

d) Valgkomité med leder, to medlemmer og ett varamedlem.

15. Engasjere revisor til å revidere Hammer Turns regnskap.

Klubben har revisor fra SLM Revisjon AS, og styret foreslår å fortsette med det

Med vennlig hilsen
Styret
Hammer Turn