Laster Arrangementer
post

Årsmøte

Detaljer

Dato:
5 august, 2020
Tid
18:00 - 19:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Digitalt

Arrangør

Hammer Turn

Årsmøte

5 august, 2020 - 18:00 - 19:00

Årsmøtet i Hammer Turn blir nå flyttet for andre gang, grunnet restriksjoner og usikkerhet i forbindelse med Covid-19-pandemien. I tråd...

Årsmøtet i Hammer Turn blir nå flyttet for andre gang, grunnet restriksjoner og usikkerhet i forbindelse med Covid-19-pandemien.

I tråd med retningslinjer fra Norges Idrettsforbund, har styret nå også besluttet å dele årets årsmøte i to. Det første møtet vil avholdes digitalt, 5. august 2020. Dette avkortede årsmøtet vil dreie seg om klubbens økonomi, nærmere bestemt regnskap for 2019, samt budsjett for 2020.

Resten av punktene som er påkrevet i et årsmøte, vil behandles i det vi håper skal bli et møte med fysisk oppmøte mot slutten av året. En av årsakene til at første del av årsmøtet avholdes først i august, er at klubben da vil ha bedre oversikt over hvilke økonomiske konsekvenser Covid-19 har hatt for klubben.

Styret kommer tilbake med nærmere informasjon om hvordan det digitale årsmøtet 5. august skal gjennomføres, samt nødvendig dokumentasjon til møtet.

Vennlig hilsen,
Styret, Hammer Turn


author

Hammer Turn

Administrasjonen