post

Sparebankstiftelsen med stor støtte til klubben!

Kategori

Nyheter

Sist endret: 23 desember 2020


Klubben har i lang tid ønsket en fibertumbling og pegasus som oppfyller kravene som troppsgymnastene møter i konkurranser.

Dette har vi ikke hatt anledning mulighet til å anskaffe på egenhånd, og kommunen har naturligvis måtte prioritere annerledes i år.

Det er derfor med stor glede at vi har fått tilskudd fra Sparebankstiftelsen med et beløp på kr. 250.000 til innkjøp av fibertumbling og pegasus.

Mia Malmer, hovedtrener Tropp, strålte av glede da vi overrakte nyhetene. På spørsmålet om betydningen av bidraget til Sparebankstiftelsen sier hun følgende:

– Det er utrolig gøy at vi endelig får tumbling og pegasus, det har tidligere virket uoppnåelig. Det at vi endelig får noe av det utstyret vi trenger vil utgjøre en stor forskjell på treningene og blir til glede for både store og små, når vi nå kan trene på det samme utstyret som vi møter i konkurranser. Samtidig vil det kunne spare oss tid vi bruker til rydding og øke kvaliteten på treningene. Dette betyr enormt mye og jeg vet at troppsgymnastene gleder seg til en ny treningshverdag.

Troppsgymanst Hannah Wasland (16) bekrefter at det gir stor motivasjon i hverdagen:

– Nå som vi endelig får fibertumbling gleder jeg meg til utvikle meg innenfor sporten. Når vi tidligere har trent i andre haller med ordentlig tumbling kjenner jeg at motivasjonen vokser, og jeg gleder meg til å oppleve det på en daglig basis. Dette blir en fantastisk start på det nye året!

Vi takker Sparebankstiftelsen for bidraget, og klubben ser frem til å få på plass det nye utstyret.


Hammer Turn

Administrasjonen